TOKAT / MERKEZ - Semerci Ortaokulu

Ekrem DALKIRAN - MÜDÜR

Semerci Ortaokulu Müdürlüğünü yürüten Ekrem DALKIRAN, 1966 yılında Niksar´ın Sorhun Köyü´nde doğdu. İlkokulu kendi köyünde tamamladı. Ortaokul ve lise öğrenimini Turhal´da yaptı. Lise öğreniminden sonra Amasya Eğitim Yüksek Okulu´nu kazandı. Buradan mezun olan Ekrem DALKIRAN, 1986 yılı Aralık ayında Van-Saray-Örenburç Köyü´nde sınıf öğretmenliğine başladı. Konya Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi´nin açmış olduğu 2+2 lisans tamamlama programını 1998 yılında tamamladı. Aynı yıl Tokat´a tayin isteyen Ekrem DALKIRAN, sırasıyla Turhal Ormanözü Köyü´nde sınıf öğretmenliği akabinde Batman merkezde Karatay İlköğretim Okulu´nda Yedek Subay Öğretmenlik yaptı. Askerlik dönüşü, Tokat merkeze bağlı Kabakboğazı İlköğretim Okulu´nda iki yıl sınıf öğretmenliği akabinde 5 yıl Müdür Vekilliği yaptı. 2008 yılında Tokat Merkezde Fatih İlköğretim Okulu´nda 6 yıl müdür yardımcılığı yaptı. 2014 yılı idareci atamalarında  merkeze bağlı Ortaören Ortaokulu´nda müdürlüğe başladı.Buradan Tokat merkeze bağlı Akbelen Ortaokulu´nda 4 yıllık müdürlük görevlendirmesini tamamladı. 2019 yılı yöneticilik atamalarında Kızılköy Ata Yavalar Ortaokulu´nda Okul Müdürü olarak görevlendirildi. Bu okulun kapanması neticesinde Semerci Ortaokuluna tayin isteyerek 02.07.2020 tarihinde bu okuldaki göreve başlayan Ekrem DALKIRAN, evli ve üç çocuk babasıdır.